C'est la vie

Kristinehamn

Efter en ganska trevlig bilfärd så kom vi fram till Kristinehamn strax efter klockan 18 igår kväll. Vi checkade in på Ölme Prästgård som är en av de mysigaste ställena jag bott på. Jag ska berätta om det sen tänker jag.

När vi inspekterat våra rum så åkte vi in till centrala Kristinehamn. Jag har nog aldrig sett en så folktom stadskärna. Gågatan var helt TOM på folk. Det var så att ett eko hördes när jag ropade ”hallå, är det någon där?!”. Kolla på min Instastory så får du se. Jag hade inte kunnat bo i en mindre stad än Malmö om jag ska vara helt ärlig. Visst att det är lite gemytligt och familjärt, men när en av de bättre restaurangerna i stan serverar halvt tinad Tiramisu som troligtvis kommer från en förpackning i frysdisken på ICA, då vet jag att jag hamnat på vischan. Nej jag skojar bara. Det passar helt enkelt inte mig, men det är trevligt att komma bort från ”storstan”. Maten vi åt var helt klart väl godkänd, och efterrätten var god, om än fortfarande lite fryst i mitten. Dessutom var det en mysig dag. Även om anledningen till resan hit inte är en glad sådan så är jag ändå ganska nöjd med att få tillbringa lite tid med den delen av min familj jag inte hänger med lika mycket som den andra delen.

Jag somnade innan midnatt och sov förvånansvärt gott i min lilla 90-säng. Nu ska jag klä på mig och göra resten av familjen sällskap vid frukosten.

0 kommentarer

  • Dryden

    Kristinehamn. Alltså… jag som från en ännu mindre håla ska väl inte säga något men jag såg din Instastory och fick ingen direkt längtan dit. Alls. Har däremot stannat och ätit i byn en gång. Det räcker så. Däremot pratar de så jävla skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.