C'est la vie

I’ll wear black but I’ll celebrate your colourful soul

Idag är det dags att säga hejdå till min älskade farfar. Vi har pratat mycket minnen sedan vi lämnade Skåne igår och skrattat åt hans underbara karaktär. Sådant han gjorde och sa. Min syster är i Hanoi och kan därför inte vara med, men hon har skickat en så vacker text som jag ska läsa upp. Den fick mig att stundom bli rörd och stundom fnissa lite igenkännande. Vi minns verkligen farfar på samma sätt, fast ändå på våra egna vis.

Jag har en svart klänning på mig från H&M som jag bar på julafton 2016. Jag tycker att det blir en fin symbol för julen är min favorithögtid och farfar var en av mina favoriter han med.

Vi hörs i morgon ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.