C'est la vie,  Stockholm

Stockholm bound

Jag sitter på tåget just nu och strax rullar vi in på huvudstadens centralstation. Det var nästan ett år sedan jag var i Stockholm så jag tänkte att jag lika gärna kan passa på att tillbringa några dagar där när jag ändå var så nära. Här stannar jag till på onsdag förmiddag och tar sedan tåget ner till Malmö. Det ska bli mysigt att träffa mina vänner och min familj i några dagar. För er som inte vet så kommer halva min släkt från Stockholm så det har alltid varit lite som mitt andra hem.

Eftersom att 1 klassbiljetten bara kostade 40 kronor mer än 2 klass så tog jag den. Det är min lilla tröst eftersom att jag egentligen inte är så förtjust i att åka tåg. Jag blir så åksjuk av att det skakar och i första klass är det alltid så lugnt och skönt. Inga skrikande barn eller illaluktande mat som gör resan ännu mer obehaglig. Förutom de där nollåttorna som alltid ska prata så högt i telefon. ”Jaaa, men du veeeet, vi kan ju keka någon god steeek ikväll, va”. Ungefär så.

Nu är vi framme så jag ska stänga ner datorn och åka mot Södermalm. Jag åker först till min kusin Karin för att hämta nyckel till min mosters lägenhet, sen ska jag träffa Pascal. Det blir trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.