C'est la vie

Krispiga pannkakor och krokodiltårar

 

Såhär mysigt – och gott – hade jag det igår morse. Ja ni ser ju ganska tydligt vad min frukostbestod av. Krispiga pannkakor är ju bland det godaste som finns. Till det blåbärssylt och vispgrädde. Idag var det inte riktigt lika lyxigt och mysigt till frukosten men om man lyxar till det varje dag så blir det ju till slut inte särskilt exklusivt. Förutom min pannkaksfrukost så har min helg haft flera trevliga inslag. Som till exempel några talangfulla vänners dansuppvisning, take away-middag hemma hos Ebba och en fika med Isabelle. 

 

Jag är däremot lite smått bitter över att kameran jag beställde förra veckan inte skickats ännu. Inga pengar har dragits heller, så nu är jag orolig för vad som händer. Tydligen så hade jag fått några mail angående ”payment revision”, alltså att jag skulle uppdatera min betalningsmetod. Men de mailen var ju på tyska så jag fattade ingenting, haha. Kanske inte var så smart att beställa kameran från den tyska Amazon trots allt… Ville ju först beställa från den franska, men där fanns bara den silvriga kvar. Jag har uppdaterat mitt betalkort på min sida, men pengarna har fortfarande inte dragits och det står fortfarande ”Not yet dispatched” (ändrade språket till engelska). Det var ju en vecka sedan jag beställde den nu. 

 

WHAT IS HAPPENING?! 

 

*gråter krokodiltårar*

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.