C'est la vie

Korean dinnerVad gör jag uppe nu kan man fråga sig? Ja det är en bra fråga minsann. Sanningen är den att jag sitter i sängen, under täcket. Tänderna är borstade, sminket är borttvättat och ögonen är halvt stängda. Så nu ska jag strax släcka och sova. Ska bara snacka lite med en kompis på msn, råkade fastna.

Ikväll, efter en trevlig fika med Ina, så åkte jag och mötte Christophe, Pauline och Yann för biokväll. Filmen var väl sådär, lite bisarr och musiken gick mig på nerverna. För mycket Hitchkock över det hela och alldeles för lång. Men bra skådisar och orginell story. Kan dock inte förstå varför Shutter Island blivit så himla hyllad.
Efter filmen blev det middag på koreansk restaurang som avslutning på helgen. Har aldrig ätit koreanskt innan, så det var spännande. Riktigt gott!

Nu är jag trött med stort T. Men nöjd efter en väldigt mysig, rolig och trevlig helg. Festat, chillat, umgåtts med vänner, ätit gott och träffat på nya spännande människor. Kan inte klaga 🙂

Bonne nuit!

0 kommentarer

  • Robin

    Haha, jodu, jag har väl egentligen inte riktigt råd. Men det ska tilläggas att de här köptes på 70% rea, för ungefär en tusenlapp istället för fyra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.