Okategoriserade

To much sweets


En café Gourmand från i fredags kväll. Minipannacotta och minitiramisu. Gott men inte så värst nyttigt.

Oj vad jag har sovit inatt! Sov som en stock från ett till nio, men vaknade med illamående så jag somnade om. Och vaknade kvart över elva…! Men det var skönt och jag behövde verkligen det för denna helgen blev det lite för mycket av det goda. I alla bemärkelser. Jag har festat för mycket, sovit för lite och ätit så mycket skit, rent ut sagt. Bara socker, socker, socker. Jag tror min kropp är sockerchockad, säkert därför jag mådde så illa i morse. Jag har ätit macarons, chips, kakor, choklad, popcorn, efterätter, pizza… åh fy jag mår illa nu. Känner inte alls för något onyttigt mer… iafl på en vecka!

Så nu blir det stopp på allt onyttigt. Jag ska verkligen bara sätta i mig gröt, frukt, knäckemackor, sallader och RIKTIG mat denna veckan. Åtminståne tills helgen. Då får jag nämligen besök. Mer om det sen.

Nu ska jag försöka få ordning på liv, boende och hälsa. Ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.