Fun stuff

The day after a good party


The DJs


Elodie hade gjort så himla fina och goda muffins


Det var inte bara jag som var paparazzi igår


Jag hade ny kjol på mig, och ny ring. Men ni ska få se en bättre bild på kjolen sen. Den är SÅ fin.


Luftgitarr är ett vanligt fenomen på hemmafester…

Oj vilken kväll igår! Natalie hade födelsedags/inflyttningsfest hos sig. Vilket jäkla röj alltså… för att använda ord som kanske är mer okej att använda när man är 40+. Jag hade så himla kul! Vi var ett skönt gäng med svensk-fransk blandning. Träffade en massa trevliga och roliga människor. Samt de jag redan kände av hennes kompisar. Hon har verkligen härliga vänner! Jag dansade, sjöng, drack bål, åt goda snittar och… eh rökte jag? Hmm. Ja det hände visst med. Oops! ;-P

Tack så mycket för igår Natalie! Jag hade verkligen en riktigt trevlig och rolig kväll! 🙂

Nu är snart helgen över. Jag började söndagen med färsk baguette och pain au chocolats och har sen bara slappat. Två fester två dagar i rad tar på krafterna och jag har nog sådär 6 timmars sömn att ta igen.
Men det får vänta. För nu ska jag snart åka iväg och träffa Ina för en kaffe. I sure need one! Efter det blir det bio. Jag ska äntligen se Shutter Island!

Ha en fin eftermiddag/kväll så hörs vi snart igen. Bisous!

0 kommentarer

  • Natalie

    Så fiiina kort som vanligt, vi har hittat din dolda talang, du borde bli professionell fotograf!

    Var jätteskoj att se er i lördags, har ett ton mat över så det blir pastasallad och olika pajer hela veckan.

    Have a good week!
    😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.