C'est la vie

Knivigt

Jaha, då gick det som det gick. Jag är glad att regeringen fick sitta kvar och att de jag röstade på fick så otroligt många fler procent än tidigare. Moderaterna ligger nästan lika högt som Socialdemokraterna. 

Men jag hade ju inte räknat med att SD skulle få så många mandat. Allting är politikernas och medias fel. Jag kan inte förstå heller varför alla blundar för problemen. Vi HAR problem här i Malmö t ex, och det är inte bara ”svenskar” som tycker det utan även ”utlänningar”. För det finns inte bara en grupp av varje. Det finns inte en grupp rasister och en grupp utsatta. Allting är inte alltid bara svart eller vitt. Många röstade åt extremhöger just för att de är oroliga för sin framtid. Gamla som unga och svenskar som invandrare. De tog inte reda på all information och nu blev det som det blev. Ett främlingfientligt parti i riksdagen. Bara för att vi svenskar är enspåriga som inte kan se helheten utan måste döma ut innan vi vet fakta. And it goes both ways.

Jag hoppas nu på att MP sväljer sin stolthet och samarbetar med Moderaterna. Om de inte gör det så kan man ju ifrågasätta just det där med solidaritet och det bästa för Sverige som de förespråkar.  

0 kommentarer

  • Ellinor

    Trots att vad som hände i natt inte kom som en överraskning, så är det ändå skrämmande. Men precis som alla partier var eniga om så inser de att en del av skulden ligger hos dem då de inte tagit upp frågan till diskussion. Det är så korkat, jag menar med tanke på tendensen i samhället så kom detta knappast som en överraskning för dem heller och nu måste de aktivit göra något åt det!
    Hoppas verkligen att partierna kan finna ett samarbete som förhindrar att SD växer sig allt starkare.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.