Paris

I ♥ PARIS


På brasseriet där jag brukade möta C för en eftermiddagskaffe och lite mys i solen 🙂


En gata i 8:e


Jardin du Luxembourg

Usch säger jag bara. Vilken grå, regnig och trist dag. Just när det slutat blåsa storm så blir det grå-dis istället. Tack för den Sverige! Men jag fick ett sms igår av Stina; ”det ska vara 25 grader när du landar i Paris på onsdag”. Haha, bara för att jag la in Paris på väder-appen på hennes nya iPhone! Något vettigt måste jag ju ha henne till 😉
Men trevligt att det står att det ska regna både torsdag och fredag på meteofrance.fr. Det låter lovande. Fast igår stod det att det skulle regna på lördag med och idag står det sol/moln. Så förhoppningsvis ändras det.

Och sen får jag inte glömma att jag faktiskt ska till Paris. Det är ju Paris.
Festa med mina vänner som jag saknat, kramas med min pojkvän, gå runt på gator omringade av vackra hus, prata franska, promenera i Jardin du Luxembourg med en frappe i handen, äta goda ostar och dricka massor med ”äkta” vin, köpa en röd beret, dricka café creme på ett brasserie, köpa en låda macarons på Jean-Paul Hévin och dricka billiga happy hour-drinkar.

LÄNGTAR ♥

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vädret i den här staden kan växla snabbt, men det är till 95% vackert så det blir nog ett välkommet avbrott till den svenska hösten.

    Ang. SD så är jag inte förvånad ATT de kom in, de som gör mig förvånad är att alla andra partier verkar vara det. Jag förstår missnöjet på många platser i Sverige och att detta är en reaktion på det. Kanske borde alla partier se över problem och faktiskt försöka hitta en lösning, istället för att bara blunda.
    Tror inte att det bara är av ondo att SD kommer in då det gett många en tankeställare.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.