C'est la vie

Twisted Logic


Kärlek till er alla. Jag har en känsla det är många som skulle behöva lite extra kärlek.

Jag är så himla trött just nu. Trött på att man i det här landet inte får ha en annan åsikt än vad som är inom normen. Trött på att människor jämt ska gå i samma lämmeltåg. Att det finns människor som inte tycker att allas åsikter är lika värda. Trött på att andra inte ens tycker att alla personer är lika värda. Att det i media alltid ska målas upp fan på väggen. Att folk predikar för en sak för att sen visa total dubbelmoral. Att vissa tar livet förgivet medans andra inte ens har tak över huvudet. Trött på att höra ”men om man inte kan” när jag själv kunnat trots att jag inte kunde. Trött på att människor blundar för problem istället för att ta tag i dem.
Jag är trött på att känna mig förvirrad. På att sakna någon så att ensamheten ger mig ångest. Trött på att känna som att jag inte hör hemma. Som att jag är malplacerad. Som att ingen vill förstå eller lyssna på min åsikt.

Trött på internet och Facebook som bara gör att människor segreras och blir ovänner. Trött på trångsynthet och okunskap. Trött på människor som tycker till om världen när det enda de sett utanför Sverige är klubbarna på Kos varje sommar, bordershop i Tyskland eller lyxhotellet i Thailand.

Jag är trött helt enkelt. Less. Så nu går jag och lägger mig och hoppas att vissa svenskar någon gång tar sitt förnuft till fånga och vågar tänka ”Outside the box”.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vi lever i ett fritt land och det är alla människors rätt att ha en egen åsikt, vare sig vi tycker det är rätt eller fel. Jag kommer absolut inte att radera vänner på FB och liknande pga. vad de röstat på. De hade sina skäl- och jag hade mina.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.