C'est la vie

Positive energy


Bild från i somras. Två av de finaste människorna jag har i mitt liv. Tack för att ni ger mig sådan positiv energi. Ni är bäst! <3

Igår insåg jag verkligen vilken tur jag har. Att jag har människor i mitt liv som ställer upp och finns där oavsett vad. Man behöver inte ens be om det, de bara vet när de behöver komma och ge en en kram. Människor som jag kan visa mig svag för och gråta ut hos. Som inte dömmer eller ifrågasätter utan bara förstår. Som får mig att se mina styrkor men också hjälper mig att se hur man även kan se saker från andra synvinklar. Ärlighet hjälper ibland mer än sympati. Men empati däremot behöver alla ge och få.

Idag hade vi genomgång med läraren om grupparbetet och han gav verkligen positiv feedback. Det kändes så bra. I morgon är det inlämning och redovisning, sen åker jag till Kastrup(om ett dygn är jag på väg att landa på Charles de Gaulle vid denna stund, hihi)!
Och jag måste säga än en gång att jag verkligen tycker om min klass. De är så fina, snälla, smarta och roliga allihop. Jag skrattar så mycket när jag är i skolan så att jag tränar magmusklerna! 😉

Vädret växlade totalt idag. Kanske med mitt humör? Sol, sol, sol! Jag blev så glad och har känt mig så stark och glad idag. Efter skolan träffade jag Isabelle. Vi satt på Barista och pratade med en kaffe, kollade på rivjärn på Bolagret, jag blev erbjuden kattmat till middag, irrat runt oss på H&M och skrattat åt hennes TV-schema som är mer planerat än en småbarnsfamiljs McDonaldsbesök på lördagar. En typisk eftermiddag när vi ses. Ungefär. Höhö.

Nu ska jag diska och laga middag innan det blir Idol.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.