Paris,  THROWBACK

Paris för 14 år sedan


Jag skulle skriva ett blogginlägg men så fastnade jag i stället på min gamla Paris-blogg, Christine i Paris. Ni som hängt med sen dess har säkert koll på den, om inte så finns där allt innehåll kvar. Jag skulle rekommendera att läsa den från datorn då det blir en helt annan upplevelse. Jag skulle även rekommendera att läsa den här bloggen från datorn. Just nu läses min blogg till över 70% från en smartphone. Galet ju.

När jag under en tid bloggade på – den högst tveksamma – bloggportalen Finest försvann väldigt mycket av mitt innehåll när den utan mycket till förvarning lades ner och jag flyttade över från deras WordPress-verktyg till Nouw. Som tur var hade jag sparat ner en exportfil, annars hade ALLT försvunnit. På grund av att bilderna inte flyttades med till Nouw så har jag fått återställa många av inläggen från tiden då jag bodde i Kapstaden manuellt i efterhand.

Vissa gamla blogginlägg från Paris har även förlorat sina bilder i alla dessa flyttar så därför är det fint att ha kvar originalbloggen. Jag började blogga på blogg.se 2009 där deras duktiga redaktör Karin gjorde sitt yttersta för att lyfta min lilla blogg jämt och ständigt. Så himla fint. Hon hade en så mysig blogg då som jag älskade att läsa. Under åren i Paris hade jag ganska många fler läsare och det hände några gånger att människor kom fram på stan och sa ”visst är det du som har bloggen ”Christine i Paris? Jag läser den!”. Då blev jag ändå lite stolt.

Finns det någon som hängt kvar sedan dess? Vore kul att veta!

Middag på en restaurang i Batignolles någon gång under sommaren 2010. Här var jag 25 år.

8 kommentarer

 • Linda

  Jag är ett gammalt fan! Har följt din blogg i över 10 år. Minns inte när jag började läsa den. Det jag gillar är att den är så mysig. Vi har liknande intressen och är i samma ålder (jag är något år äldre). Det är trevligt att titta in här och inte mötas av en helvetiskt massa länkar till produkter som ska konsumeras. Så som det är på Instagram bland alla ”influensers” som jag inte begriper syftet till förutom att vara vandrande reklampelare.

  • Christine

   Hej Linda! Tycker om när du lämnar efter dig några tankar i kommentarsfältet här och då 🙂 Vilken härlig komplimang att du finner bloggen mysig. Så vill jag ha det! Och jag vet vad du menar. Försöker att undvika dem jag med, haha!

 • Emma

  Hej, jag har läst din blogg sen Paris-tiden : ). Är ursprungligen från Helsingborg och har min familj i Malmö. Bott i Frankrike sedan 2002.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.