C'est la vie

Nervöst


Usch, hur kunde jag gilla alkoläsk och cider innan. Så sliskigt och sött!


Utekvällen igår. Sophia, VAD har du i handen va? 😉


Vi fick en god drink av Johanna på Cuba café. Fast jag kände väl att det inte var läge för det kl 01 direkt…

Min helg blev ganska bra överlag. Det enda som jag är trött på nu är blåsten. Hösten kan vara ganska fin men när det blåser så kallt att man tvingas ha mössa i mitten på september… nej då är det INTE okej. Ett tips: Om du cyklar i frisk vind. Håll BÅDA händerna på styret! Det höll på att hända en olycka både med mig och min telefon igår på väg in till stan när jag pratade med mamma samtidigt som att det kom en kastvind.
Tänk om jag hade tappat min mobil liksom!

Någon mer än jag som är nervös föresten? Herregud, hur ska det gå? Jag la min röst idag på Moderaterna. Så där fick ni det svaret. Jag skulle inte ens rösta på Vänstern under pistolhot… Det enda de vill är att ALLA ska ha det lika i alla lägen. Jag tycker självklart att alla ska ha lika värde oavsett kön, läggning, ålder, hudfärg eller religion. Men jobbar man hårt så ska man få belöning för det. Både i skolan och inom arbetet. Någon som gått 5 år på högskola och kämpat sig till en bra och välbetald position och jobbar 50 tim/vecka, ska väl inte behöva betala både mer inkomstskatt, sitt sparkapital och DESSUTOM extra höginkomstskatt för någon som hoppat av gymnasiet för att jobba deltid på en bar och resten av tiden driva runt med a-kassa? Detta är ETT exempel men ni kanske förstår hur jag tänker?
Sen ska jag tillägga att jag tycker att det är förjävla dåligt att sjuksköterskorna tjänar så dåligt. De borde ha mycket mer i månadslön. Det hoppas jag ändras oavsett vilket block som vinner!

Nu ska jag käka lite falukorv med makaroner. Jag tänkte åka över till Sophia men jag vettifan om jag orkar det. Jag har dessutom en fullspäckad dag i morgon så det kan vara bra att vila hemma.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.