Fun stuff

Hur var det nu?


Sophia och Carina, två söta brunetter

Vilken trevlig kväll jag hade igår. Jag åkte hem till Sophia och Joakim och blev bjuden på middag. Sen dracks det lite och snackade skit. Sen drog jag och Sophia till möllan där ett skönt gäng satt. Där satt vi länge och pratade resor och bh:ar(killarna var dock inte med i den disskutionen, konstigt nog) tills min kusin fick idén om att vi skulle dra till Debaser. Sagt och gjort, vi behövde inte ens stå i kö. Där inne var Carina och väntade på oss.
Vi träffade på en kille från Älmhult som kastade en fransman på oss. ”Tu es francais?” utropade jag då, sjukt lycklig. Men det visade sig att han var holländare. Eller hur var det nu? Nej han var ju sydafrikansk. Det tog sin lilla tid men till slut kom sanningen fram. Det visar sig att Sydafrika är en gammal holländsk koloni. Jag trodde den var engelsk! Visste ni att den också har svenska rötter? Tänk vad man kan lära sig på en kväll på Debaser! Jag lärde även Älmhultaren lite franska fraser. Hoppas nu att han BARA säger dem till sin flickvän och inte en fransk gammal dam…

Hur som helst så slutade kvällen sen på Cuba Café där Sophias kompis Johanna jobbar. Vi sa till vakten att hon var vår bästa kompis, så vi fick komma in gratis. Haha, shit de saker man gör när man druckit!

Jag drack inte mycket igår så jag är inte bakis alls, skönt.
Och nu blir det brunch på Vinylbaren!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.