Hit the town

Igår kväll kände jag vid elva att jag var helt bombad i huvudet. Trött, seg, illamåande och huvudvärk. Så jag somnade innan midnatt och vaknade kl 9 pigg som en mört. Men jag har segat hela förmiddagen. Ätit en bra frukost, FB:at, chattat med vänner och glott på Bethoven 2. Jag behövde nog det.

Fast nu ska jag iväg mot stan. Det stänger ju inte kl 20 på lördagar som i Paris så jag får nog skynda mig så jag hinner kolla runt lite. jag ska möta mamma med som jag inte träffat på evigheter. Det ska bli mysigt faktiskt.
Jag ska också prova kjolen som jag har på bilden en gång till. jag provade den igår på H&M och blev lite kär. Billig var den med. Vi får se vad mamsen tycker. Ibland har min mamma hemsk bild av vad jag tycker är fint, andra gånger vet hon exakt vad som passar mig. Någon som känner igen det? 😉

Hoppas ni har/får en fin lördag!

0 reaktioner på ”Hit the town”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen