Fredagsmys. Eller inte?


Rostbiff och potatissallad till middag. Gott!

Idag får det bli… ja fredagsmys. Usch vad jag ogillar det ordet. Jag hade fått krupp om jag ALLTID suttit hemma på fredagar, smällt i mig chips och fisit ikapp med min respektive i mjukisbyxor(jag tror föresten inte att min fransman äger något sådant) och glo på Die Hard 3 för femte gången medans man i reklampausen uppdaterar sin status med ”Fredagsmys :-)” på Facebook. Sen går helgen så fort om man inte gör något på fredagen.
Jag minns min första tid i Paris, då var jag knappt hemma på fredagskvällen, och om jag var det så var det precis innan midnatt. After work, billiga drinkar och roliga kvällar med vänner. Men här sitter ju varenda jävel hemma på fredagkvällar med sin sambo. Det finns ju typ ingenting att göra i den här stan heller. Hur blev Malmö så litet och tråkigt? Och om man sen vill göra något så har ju alla redan bokat upp sig sen två veckor bakåt. Så mycket framförhållning är inte jag van vid.

Men jag måste säga att efter en lång dag i skolan, en tuff cykeltur i motvind och regn och en timme på gymmet så orkar jag inget annat än att zappa med fjärrkontrollen och ta en till kärleksmums in i munnen. Dessutom gör ju inte direkt stormen ute att man känner för att ge sig ut.

Hur känner ni föresten för fredagsmys? Är tacos på fredagar en inbiten tradition som bara måste bevaras eller hittar ni hellre på saker för att kicka in helgen?

0 reaktioner på ”Fredagsmys. Eller inte?”

 1. Jag gillar både mys och fest på fredagar beroende på om man e trött eller kanske pigg o orkar festa. Har ingen sambo att fredagsmysa med så det skiter sig rätt rejält där 😊 Har inget emot det heller hehe 😊

 2. Nej fredagsmys är inte vanligt bland mina vänner. Du får nog byta ut dina haha. Nej men allvarligt så finns det väl visst mycket att hitta på en fredag? Ifs äter jag nog ute typ fem dagar i veckan och är sällan hemma på kvällar. Ha en mysig fredag;)

 3. Tacos och lets dance och allt det där är jag inte mycket för.

  Men det finns inte mycket som slår att vara hemma och mysa hela kvällen med någon man tycker om! 😊 även om ordet "mysa" rimmar lite fel. Men jag är helt klart ett stort fan av mys! Mörker, tända ljus, ligga under en filt… jaaa! 😊

 4. Haha, så roligt att uppleva kulturkrocken åt andra hållet 😊 Får se hur det blir när jag är tillbaka i Sverige igen.
  Kram

 5. SV: Tack ska du ha. Gjorde som sagt var bara en snabb rundtur på varje avdelning. Får göra ett nytt försök i dagarna 😊
  Kram

 6. Ulrika: Haha, nej men jag gillar ju dem ändå. Trots att de är toffliga soffpotatisar, hehe. Som tur är så är de fina vänner på så många sätt så man har överseende. Ibland iafl. Inte för ofta dock.
  Och vi kanske borde hooka up då? så jag får komma ut! 😉 Fast som student får det bli storkok 4 dagar i veckan!

  Hoppas du får en fortsatt fin helg! Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen