C'est la vie

Klagomål och konsumtionshets

Ett klagomål kom in från en läsare som tycker att det gått lite för lång tid sedan min senaste uppdatering. Inte för att nämna några namn men det kan vara så att personen är min pojkvän som hittat till bloggen och redan har höga krav på att jag ska leverera högkvalitativ, obetald content. Så i stället för att umgås sitter jag nu här vid hans köksö och försöker uträtta underverk medan ovan nämnda person sitter och tittar på ett naturprogram med leoparder som äter antiloper. The sacrifices you make for love, huh?

Fast jag har verkligen slappat till det med skrivandet senaste tiden, vilket egentligen är synd för jag tycker verkligen om att skriva här. Det är bara otroligt svårt att finna inspiration när vintern lagt sig som ett fuktigt täcke över Malmö och den fritid jag har går åt till att sova, äta, se ett halvt avsnitt av Virgin River (det enda min hjärna orkar processa just nu) och umgås med vänner eller den där pojkvännen (okej jag kan väl erkänna att jag för tillfället mestadels träffar den senare men nu är det fasiken min tur att toffla mig). Så jag tar ofta den enkla vägen ut. Skjuter på det till en annan dag. Tills nu då.

För att skriva om någonting annat än fika eller sötsliskiga förälskelsetankar, så tänker jag köra på det klassiska och konsumtionshetsiga bloggupplägget; Kolla vad jag har köpt!

Mina fynd kan förvisso klassas som typiskt PK-vänligt konsumtionshets för de hittades på loppis. Det vill säga att det är andrahandsköp. Jag är ganska stolt över mina två kopparbyttor och hinken/krukan från Skultuna som jag gav 90 riksdaler för totalt. Mannen som sålde grejerna ville nog mest vara snäll eftersom att jag var en sådan trevlig (och säkert rolig) kund för han hade lätt kunnat ta det dubbla.

Nu har min snygga snubbe hunnit duscha så vi ska se ett avsnitt av The Queen’s Gambit innan jag måste lägga mig för att få min skönhetssömn. Egentligen är det min mentala skönhetssömn jag behöver för att orka med alla stissiga elever som utan tvekan är i stort behov av jullov (jag bara skojar, det är JAG som behöver jullov!).

Peace out!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.