Malmötips,  Vardagslyx

Fransk födelsedagsmiddag

 
 

Jag tänkte skriva att jag ligger lite efter med publiceringen av många av mina senaste livshändelser, men det kändes plötsligt så väldigt självupptaget. Ni ska veta att jag ibland blir lite trött på mig själv och detta bloggande om mitt liv. Eftersom att jag är en hycklare så kommer det här ändå; bilder från min födelsedag. Louise, som är en av mina bästa vänner, bjöd både mig och mamma på en lyxig middag på Le Gourmet vilket kändes extravagant på en (hyfsat) vanlig onsdag. Le Gourmet är ett av mina nya favoritställen där maten smakar utsökt, personalen är otroligt serviceinriktade och såklart älskar jag det franska konceptet. För att inte tala om den gemytliga lokalen de inrett. Jag älskar hur de skapat en kontinental atmosfär som får det att kännas som att befinna sig i Paris.

Snälla gå dit eller beställ hem mat så att de inte måste stänga igen pga Covid-19! Du hittar den på Friisgatan 14 mellan Triangeln och Bergsgatan här i Malmö.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är kallt nu. Sådan där ända-in-benmärgen-kyla som letar sig in genom alla glipor och duggregnet gör jackan tung av fukt, så jag beställde en fleecejacka som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att bibehålla en rimlig kroppstemperatur under den långa vintern. Tre dagar senare dök jackan upp i en Instabox och sedan dess har jag burit den fem av fem dagar.

Nu ska jag ihop med killen trotsa kylan för en AW på skybaren, följt av middag någonstans i närheten.

Ha en skön fredagskväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.