Things I like,  Weekend

De nya helgmorgnarna

Mina helger brukade se ut ungefär likadant. Vakna upp utvilad på vänstra sidan av min enorma säng för att sedan i slowmotion göra i ordning en frukost till mig själv (jag älskar att äta frukost men startsträckan kan vara lite seg i själva utförandet) som jag åt i min ensamhet i soffan (eller sängen) framför en serie. Den senaste månaden har helgmorgnarna sett lite annorlunda ut eftersom att de tillbringats med han den där gulliga killen jag är ihop med. För det mesta vaknar jag inte speciellt utvilad, för det är ju så det är när relationen är alldeles ny och det finns för mycket att ligga och prata om till klockan tre på morgonen efter några glas vin. De två faktum att jag sover väldigt lätt och att han den gulliga killen snarkar gör inte saken bättre, men det kan jag leva med när allt annat med honom är över alla mina förväntningar. Han får ändå MVG i pojkvänsbetyg. Särskilt när jag vaknar intill en varm kropp som tittar på mig med sin pojkaktiga blick och kramar mig så att jag känner mig som den tryggaste tjejen i hela Sverige.

Dessutom fungerar vi som i en fulländad frukostfixar-symbios när äggröra steks, smoothies mixas och Spotify-listor med skön helgmusik styrs upp. Sedan äter vi mackor med olika pålägg (han har väldigt märkliga konstellationer av pålägg, enligt min åsikt) och pussar lite på varandra mellan samtalsämnena. Okej vi pussas mycket, men det är ju också ganska typiskt i nyförälskelsefasen. Fast jag tycker att vi alltid ska pussa mycket på varandra. Där är vi ganska överens.

Igår bakade jag engelska scones åt oss för det passar så bra på en söndag. De blev helt okej men lite för kompakta så nästa gång ska jag knåda degen lite mindre. Vi må ha mycket gemensamt men han delar inte mitt behov av att bli matad med näring så fort ögonlocken öppnas på morgonen. Jag är hungrig från att jag vaknar och måste äta frukost för att inte svimma eller bli grinig medan han klarar sig på endast kaffe fram till lunch, så vi har kompromissat med brunch (vilket det ändå blir eftersom att vi däremot delar samma illvilja till tidiga morgnar). Med min kvinnliga list har jag inom en snar framtid konverterat den där mannen till frukostmänniska. Det går långsamt men framåt.

Just det! Här har ni min nya fleecejacka som fick både mjöl och smoothiemix på sig i morse. Den är från ARKET och heter Fleece Zip Jacket. Jag beställde den marinblå i storlek S och är riktigt nöjd. Förresten så kom jag precis på att jag måste betala fakturan för den också. Klarna är förödande för en kvinna med guldfiskminne.

Som en avslutning bjuder jag på en gullig bild på mig och Mr M. Fin va? Man kan riktigt se hur gott han tycker att min ansiktskräm doftar. Det blir ett smakprov här av den ena sidan av hans snygga ansikte, för jag vill nog behålla honom för mig själv lite till.

Nu ska jag till jobbet! Hoppas att du får en helt MAGISK måndag, alternativt överlever dagen.

KRAM <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.