C'est la vie

Just nu

IMG_4500

 

Just nu finns inte inspirationen där och jag känner som att jag söker efter orden. Egentligen är allting klart och jag vet vad som ska hända, men det finns en oro i mig att saker och ting inte går som planerat. Jag vill vara glad och skrika ut vad som ska hända i mitt liv. Det som jag längtar efter allra mest just nu. Det är så mycket jag vill skriva om och berätta för er, men det går inte ännu för jag måste först veta 100% själv. Det jobbigaste är att jag måste vänta på ett svar och jag har ingen aning om när jag får det. Det kan vara i morgon, men det kan också vara om en månad.

Även om jag innerst inne inte tror att det kommer vara några problem, så är jag livrädd att få ett svar som kommer förstöra allt. Jag har investerat så mycket i detta och med tanke på det senaste året så vet jag inte om jag skulle klara av en så stor besvikelse. För att inte tala om att så många redan vet om mina planer och att det skulle kännas så misslyckat om det inte blir av. Vad skulle jag göra i stället? Jag vill inte stanna kvar här. Jag är så gudars trött på Sverige och Malmö och tror inte att jag har trivts här till hundra procent sedan förra sommaren. En till vinter här och jag kommer gå under.

Samtidigt kämpar jag för att hålla energin uppe i denna väntan och det är så himla svårt när solen inte skiner och jag lider av ångest varannan dag. När jag har väntat i två månader på att få a-kassa (för att danska myndigheter har en handlingstid på femtioelva år) och tvingas leva på mina sparpengar. När jag dessutom har en öppen blogg med några tusen läsare i veckan så vågar jag inte skriva vad som helst. Vissa saker kan jag inte riskera att de når fel personer. Människor kan få fel uppfattning eller dra förhastade slutsatser.

Helst av allt vill jag bara ligga under täcket och gråta tills jag får veta. Nej förresten. Helst av allt så vill jag kunna boka en flygbiljett, släppa pausknappen och trycka på ”play”.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.