C'est la vie

Lösenordsskyddat

IMG_5563

Jag har bestämt mig för att lösenordsskydda vissa inlägg för att på något vis kunna skriva om det jag vill utan att oroa mig för vilka som läser. Det är mycket just nu som jag vill skriva om, men som jag inte riktigt kan berätta om ännu. Tro mig, det är frustrerande, men jag måste få hålla på vissa saker i mitt privatliv. Vissa tankar vill jag helt enkelt inte dela med mig av till den stora massan, men jag kommer ge ut lösenordet till de som vill (med viss selektivitet – jag vill såklart veta vem det är som ber om att få läsa). Så om du känner att du vill läsa de låste inläggen kan du maila mig på christinestories@outlook.com.

Idag är för övrigt fjärde dagen med grå himmel. Var tusan är solen någonstans?! Det är så jag funderar på ljusterapi. Mina Köpenhamnsplaner har skjutits på lite för länge, så till helgen ska jag försöka att ta mig ork och tid att åka dit. Min kompis Roberta har undrat ett tag varför jag inte kommer över. Dessutom saknar jag staden lite. Jag har inte varit där sedan den här bilden togs och det var den 4 augusti. Alltså för över två månader sedan!

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut och fixa en grej som jag har skjutit på i en vecka (precis som med allt annat), efter det fika med Sandra och ikväll ska jag på något bloggevent. Egentligen känner jag inte alls för mingel och löst kallprat, men det kan bli trevligt trots allt och ett tillfälle att träffa bloggkollegor.

//I’ve decided to put a password of certain blog posts. mainly because there are some thoughts I don’t want to share with the big crowd, and people that I do not know who they are. If you want the password you can email me to christinestories@outlook.com. 

On another note, hopefully I’ll have time to head over to Copenhagen this weekend. It’s been far too long since I was there. Actually, the last time I was in Copenhagen was when this picture was taken and that was August 4th. Two months ago! I miss my friends there and should also stop by my old job to say hi to my former colleagues. I need to get ready now to go out. First a quick errand, then coffee with my friend Sandra and tonight I’m going to another blog event. I’m not really in the mood for it, but it might be fun to meet fellow bloggers.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.