Shopping

It’s only the beginning

Rean är som sagt i full gång i Paris. Men helt ärligt så kan man vänta ett par veckor till innan det är värt att verkligen gå loss. Särskilt i de lite dyrare butikerna. För tillfället sitter de flesta butiker och trycker på 30%. På Zara har de mjukstartat med 15-20 %. I mean, please!? Är det inte minst 40 % så får det vara. Däremot har jag redan fyndat ett par grejer nu i veckan när jag spanade in lite butiker på les Champs med Ina. En av grejerna har jag redan lyckats göra hål i.
Note to self: Kolla vad du gör när du klipper bort tvättlappen… Suck.

Det i Nike-påsen är världens fynd. Superpris. Och de satt som en smäck. Och peppen för att få igång konditionen igen. Kan ni gissa vad?

0

0 kommentarer

  • Emma says style, love & rock and roll.

    Lika bra att vänta tills rean sätter igång ordentligt! Jag förväntar mig att barcelonas reor i början på juli när jag åker dit ska vara enorma! ;]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.