Things I like

Midsommarafton på mitt sätt

Min midsommarafton blev mysig trots allt. Att det just är midsommar spelar ju egentligen ingen roll. Det måste inte vara perfekt bara för att det är just den fredagen. Det är precis som nyår. Det planeras i flera månader och så ska det vara PERFEKT och superlyckat. Sen blir det sällan som man tänkt sig ändå. Jag har verkligen lärt mig att uppskatta att ta dagen för vad den är här. Alla dagar kan bli bra, bara man inte har för höga förväntningar. Min nyår blev superrolig. Trots att vi klockan sex på kvällen den 31 januari fortfarande inte bestämt oss för vad vi skulle göra.

Hur som helst. Jag åkte över till Christophe på eftermiddagen igår. Jag var tvungen att tvätta och passade på att umgås lite med min sjukling till pojkvän. Vi satt på balkongen och läste, drack kaffe, åt choklad, pratade och bara var. Efter jobbet träffade jag min vän P för en sen middag på Lacombe. Där satt vi och pratade och skrattade i 2 timmar.

En så himla fin start på helgen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.