Tankar & Funderingar

Undra sa flundra om gädda är en fisk

Jag skrev nyss ett inlägg, men strök sen allt. Jag insåg att jag ändå skulle tagit bort den sen om jag publicerat det. Känt mig utlämnad och blottad. Det är ganska jobbigt det där, med att inte veta vilka jag skriver för. Ni är ganska många nu och jag måste tänka mig för om jag verkligen vill att vem som helst ska läsa det jag skriver. Samtidigt är så många av er nästan som mina vänner. Förutom mina ”riktiga” vänner som läser. Ja ni fattar säkert vad jag menar. Vi läser om varandras upplevelser och tankar, känner glädje och empati för varandra. Ni är guld värda och tack för alla fina kommentarer ni skriver. Tankar och smarta åsikter. Ni är verkligen fina!

Ni andra, ni är såklart fina ni med. Även om ni aldrig berättar vilka ni är. Men jag undrar så vilka ni är? Den där stora procenten som aldrig höjer rösten. Vilka är ni?

Hur som helst så är jag inte på topp just nu. Min helg har varit ganska tråkig och menlös. Jag ska först bege mig ut på en springtur, hoppas att det inte är för varmt ute! Sen blir det att bänka sig i parken. Eller filta sig. Jag önskar jag hade en bok..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.