C'est la vie

MarrakechChristophe hittade detta i en glömd pâse. Passar fint pâ fossingarna.

Min söndag gjorde helgen bättre. Lite ömhet frân pojkvännen var nog det som behövdes. Idag har jag spenderat dagen med sistnämnda. Vi ât lunch hos hans föräldrar, sen promenerade vi lite i 17:e och köpte en glass pâ vägen hem frân Amorino(de öppnade ju nyligen en kiosk vid Villiers), sen har jag solat och mâlat mina tânaglar. Det är riktigt varmt här nu, ca 30 grader. Jag vill inte vara den som klagar men jag föredrar när det är lagom varmt. Oh well, at least it’s not raining!

Vi hyrde även en film pâ vägen hem, Youth in Revolt(fransk titel: Be bad. Jag vet inte vilket titel som är töntigast… *lol*), sâ vi ska fixa lite mat och sen kolla pâ den. Jag sitter pâ C’s dator nu. Gud vad jobbigt det är att skriva pâ ett franskt keyboard. Jag skriver hela tiden q i stället för a. Jag blir helt snurrig!

Hoppas ni har en fin söndagskväll!

0 kommentarer

  • livingroom

    HEJ! hade en riktigt fin vistelse i paris! tyvärr ingen internettillgång 😟 men vi trivdes superbra där vi bodde vid villers (härligt område!) och promenerade säkert en mil om dagen 😊 verkar som vi missade värmen precis. var supervarmt första dagen, men sen rätt lagom under helgen. Nu verkar värmen komma rejält?! Ha det toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.