C'est la vie

Att sova i en bastu

Åh det är så härligt att bo i ett litet chambre de bonne på sjätte våningen, precis under taket. Särskilt bra är det att ha eftermiddagssol när det är 35 grader ute. Det blir en sådan fin växthuseffekt hemma hos mig. Sen blir det inte korsdrag heller när jag öppnar dörren så jag slipper fräsch luft in till mig. Är det inte underbart att ligga och svettas när man (jag) sover trots att man (jag) inte har feber? Ännu mer underbart är det att bara få sova 4 timmar.

Idag ska det bli 37 grader… I morgon ska det åska och på onsdag ska det droppa till 22 grader. Behöver jag nämna att jag redan längtar?

Och måste vädret vara antingen olidligt varmt eller 17 grader och regn? Jag nöjer mig med 25 grader. Särskilt när det inte finns något hav eller någon sjö att svalka sig i.

/svensk som klagar på vädret

0 kommentarer

  • maja-STYLE & LIFE by Leia

    usch…jag lider med dig, även om jag aldrig tänker klaga på att det är för varmt. Du får med glädje komma hit å besöka oss snart när poolen är fixad och klar för bad;)
    Hoppas du får lite svalare i paris och att den riktiga värmen kommer hit till mig istället:)

    Kramar (svala sådana då)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.