Tankar & Funderingar

Inspired to write

Även om jag måste erkänna att det till att börja med var skönt att vara telefon och internetfri i Italien, så har jag saknat bloggen. Men mest att skriva. Det är så befriande på något sätt. man kan uttrycka sig precis som man vill och så älskar jag att skriva om allt och inget. Kanske skulle man söka sig till något inom journalistik? Svenska är ju ett av mina starkaste ämnen.
Hmm, tål att tänka på. 🙂

Hur som helst så kommer det bli betydligt fler uppdateringar nu. Har så mycket inspiration och tankar så jag skulle kunna skriva 7 inlägg om dagen! Har typ 4 inlägg i utkast-mappen. ;-P Haha. Synd bara att inte intenet funkar på min egna dator, måste använda Precious dator. I engelskan finns ju inga accenter, så när jag skriver där blir det varken ordentlig svenska eller franska. Men bättre än ingenting alls. Såklart.

0 kommentarer

  • christin

    Ja det är roligt att skriva inlägg till bloggen 😊 Ska kika in här snart igen då du har så många inlägg på lager! 😊 Ha en trevlig kväll på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.