Det går mot rätt håll

Sorry för dålig uppdatering men de senaste två dagarna har varit hektiska, även så kommer denna att bli. Tyvärr. Jag längtar efter en dag med absolut INGA måsten. En dag då jag kan sova till tio, äta lunch utan att stressa i mig den och bara få kanna mig glad och nöjd. Just nu känns det bara jobbigt. Flänger runt som en idiot överallt. Och jag råkade stänga av internetknappen på Precious dator så nu finns inte internet där. Känner mig bara i vägen och det är inte lätt att bo 2 personer på så liten yta. Känns som att om jag bor där länge till så kommer det att påverka vår vänskap på ett negativt sätt. Sen finns det bara en nyckel, vilket är omständigt. Det börjar kännas att det inte kommer funka mer än några dagar till med andra ord.

Men jag har lite grejer på gång. Bl a ett rum som är till uthyrning fram tills den 27:e aug(vore perfekt tills vidare), samt några möten om jobb. Så det går åt rätt håll om man säger så. 🙂

Nu ska jag åka och hämta väskan i rummet på nionde våningen och släpa ner den och ta den till Precious lägenhet. Sen kunde jag förvara en väska här på Svenska kyrkan. Alltså de är helt underbara här. Låter mig ringa på jobb och deras husmor satt ner igår och lyssnade och försökte hjälpa mig. Bjöd på kaffe och jag behövde inte betala för WiFi som egentligen kostar. Och nu när jag kom idag så frågade prästen hur det gått och tipsade om annonser som han sett. De är så snälla!

Nu stänger de snart här så jag ska röra mig mot Duroc och hämta väskan. Sen ikväll har jag ett möte om en lägenhet mot lite barnpassning.

Håll tummarna för mig nu!

0 reaktioner på ”Det går mot rätt håll”

  1. Jag håller tummarna 😊 Vad mycket det är som händer för dej nu, modigt av dej att ta tag i det, men där e väl inte så mycket val. Vad tråkigt att de inte gick bra med familjen, men du verkar duktigt så du kommer nog få ett nytt jobb snart 😊 Jag är rätt imopnerad för jag hade varit skiträdd om jag varit i ett annat land utan jobb. Hoppas det går bra på dina möten 😊

  2. Vet inte om du är bekant med den sidan, men det finns en som heter http://paris.sublet.com där det finns massor av lägenheter som är förhållandevis billiga (med paris-mått mätt). Där kanske du kan hitta något lite mer långvarigt?

  3. Svenska kyrkan är en klippa när man är i knipa… De har hjälpt mig många gånger, bl.a. när jag som 20-åring blev utslängd på gatan i Marais-kvarteren… en lång historia. Annars har jag sjungit mycket i kören där i flera års tid. Är Agneta kvar som kantor förresten?
    Jag har fortfarande inte hört något om jobb tyvärr, men det löser sig säkert för dig. Det brukar ju vara så att när man väl hittat något så kommer allt på en gång 😊

  4. Tur att svenska kyrkan finns! var också där flera gånger när jag var i paris. Det är verkligen en trygghet att kunna vända sig dit!

  5. lameilleuse: Oj, utslängd? Vad hemskt! Ja de kan ju ta emot folk i nödfall men deras vandrarhem finns inte längre. Vet inte om Agnetha är kantor. Känner bara husmor, prästen och en annan kvinna som jobbar med kyrkans barntimme bl a. Hon som har Affären vid Pigalle. Känner du till den kanske?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen