C'est la vie

It pisses me off!

Jag blir så himla förbannad av vissa saker. Bl a när folk säger en sak och sen ändrar sig. Enligt Marie skulle jag få bo kvar i chambre de bonne:et tills jag hittat något annat och åtminstone tills personen som äger rummet ville ha tillbaka det. Det skulle troligtvis varit tills den 25:e eller så. Nu måste jag helt plötsligt lämna nycklarna denna veckan.
What the fuck!? Hade de tänkt att jag skulle bo på gatan eller?

Jag får ju bo hos Precious tills vidare, men det är litet(rummet är typ som mitt kök i Sverige…) och jag kan inte ha ALLA mina grejer där. Det får inte plats. Och jag behöver ha min andra väska i rummet på nionde våningen tills jag har någonstans att bo.

Dessutom börjar agenturen snacka om att jag ska BETALA, vilket de INTE sa någonting om innan. "Vi jobbar inte gratis, vi var tvungna att ringa din mamma för att få numret till dig och de kostade. Och kopior på pass etc".
A load of crap! Åh wow, 4 kopierade papper. Det måste kosta minst femtio cent. Och JAG ringde dem samma dag som jag köpt telefon och ville ge dem mitt nummer men de sa att jag skulle komma dit samma dag vilket jag sa att jag inte kunde. Kan jag hjälpa att de inte tog emot mitt nummer när jag ville ge det? Och sen att de ringde min mamma…? Det gjorde de självmant, inte så att jag stod med en pistol mot huvudet och skrek "ring min mamma, nu!". Sen hade hon mage idag att kritisera min mamma. Ursäkta mig? Nog att min mamma kan vara lite speciell, men hon är MIN mamma och hon skulle gå över vatten och eld för att hjälpa mig. INGEN pratar illa om min mamma. Kärringjävel.

Jäkla lurendrejerier. As if. Jag tänker verkligen inte betala dem!

Nej jag måste hitta något denna veckan! Usch jag känner mig stressad och just nu känns ingenting roligt.
Återkommer om en stund, måste skicka iväg lite mail. Sitter på ett café igen så jag kan skriva på min dator.
Ciao!

0 kommentarer

  • Karin

    Men gud, vad är det för störd agentur?!? Tycker absolut inte att du ska betala dem! speciellt inte om de inte sagt något om det innan. Riktigt dålig stil, verkar som att de bara vill utnyttja dina pengar. Finns det inga andra agenturer du kan gå till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.