C'est la vie

Sunday in the park

Gardagen genererade inte i nagra storre anstrangningar. Skickade ivag nagra mail och sen drog jag till Parc de Monceau, som ligger i 17e. En bit ovanfor Champs Elysees. En vacker park dar folk kommer for att lasa pa en parkbank, jogga, picknicka pa graset med familjen och vanner eller bara for att strosa runt.

Sjalv la jag mig i skuggan och laste. Jag haller pa med boken jag kopte i Rom. Den ar ganska rolig, men jag ar ovan att lasa pa engelska och har ibland koncentrationssvarigheter. Sa det hander att jag kommer pa mig sjalv att lasa utan att forsta vad jag egentligen last. Makes any sense? Haha! 🙂
Men det ar perfekt pa Metron eller lata dagar da jag inte har annat att gora. Bara jag stanger ute allt annat.

Nu ska jag ta en dusch och efter lunch drar jag ivag pa arenden. Denna veckan SKA jag hitta jobb och bostad!

Hur har ni det i Sverige foresten? Fortfarande semester eller knegar pa jobbet igen? Tell me! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.