Paris Tips

Eau Thermale Avène

Ett märke jag tycker ni ska kika på om ni skulle åka till Frankrike(eller Italien) är Avène. Underbar kvalitet och dryga som attan. Dessutom är de specialicerade på känslig hy och är väldigt skonsamma. Minst lika bra som alla svindyra märken som Lancôme, Dior, Clarins eller Clinique(även om det är snäppet billigare och ett av mina favoritmärken).

Jag köpte ett ansiktsvatten samt en creme som hjälper flottig sommarhy. Jag får tonårshy varje år dessa varma månader, så detta är kanon för mig.

Jag köpte även ett litet minishampoo från Klorane, som jag tyvärr inte gillade så mycket. Det löddrar inte alls och är väldigt flytande. Mini-desinfektionsgelen är väl för söt? Kunde inte låta bli, haha! Praktisk i lilla partyväskan. 😉

0 kommentarer

  • Karin

    Ja, jag åkte hem då! 😊 hade ju egentligen tänkt leta efter en ny familj hemma i sverige, efter övertalan från mina föräldrar. Men sen när jag kom hem var det så underbart att komma till sitt eget place igen, man uppskattade verkligen saker som man aldrig uppskattade innan! så jag blev kvar helt enkelt 😋 det lockade mig inte alls att åka tillbaka att jobba för en ny familj just nu. Men nu kan jag börja bli sugen på det igen, just för att komma till Frankrike!

    Så tycker absolut du ska stanna kvar så länge du känner för det, Sverige finns som sagt alltid kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.