C'est la vie

En vit Nokia… encore une fois

Kom på att jag glömt visa min nya telefon. Vit igen. Nokia igen. Vi kan nog konstatera att jag gillar vita Nokia-mobiler. 🙂
Inget flashigt eller avancerat. Men det är ju inte vad jag behöver heller. Bara jag kan ringa och sms:a så är jag nöjd. Skönt att ha ett EGET nummer här. Enfin!

Today it’s sunday, wich means that everything is closed. Almost anyway. Champs Elysees is opened until midnight 7 days a week. Bizarre! Emagine working there!?
I have marked some interesting jobs in Fusac but I need to use my own computer to write proper french. But I have sent some e-mail’s to some english family’s, so like that I have atleast done something productive today. 🙂

I’m gonna take a shower, clean up my stuf and pack a bag with my book, the latest Glamour and go to the parc. Just relax och have a typical french sunday at Parc de Monceau. I hope I can find a store that’s open to buy a sandwich and something refreshing to drink.

Toodles!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.