C'est la vie

Tidsfördriv

Nu sitter jag på ett café nära les Halles. Hade sett ett ställe nära där jag bor nu, men när jag gick förbi där nu så var det stängt.
Så jag fick gå långt. Jag bestallde en cappuchino och höll på att sätta det överdrivet skummade caffet i halsen när jag fick se priset. 5,30 euro! Och inte särskilt god var den heller. Hmpf, hutlösa priser i turistkvarteren! Aja, internet ar iafl gratis. Borde finnas bättre ställen med WiFi, här blir man ju nästan ruinerad.

Kom på att jag glömt berätta om min dejt i torsdags. Haha! Ja vad ska man säga… typisk fransman. 😛 Tar det hela med en nypa salt. Men en andra dejt blir det nog iafl. What the hell. Jag är arbetslös, och uttråkad eftersom alla mina vänner är bortresta. Vad gör man då… jo flirtar! Ett trevligt tidsfördriv. Hähä. 😉

Oj, hur blev klockan så mycket? Måste hem och fixa lite middag för jag är svinhungrig nu. Och sen ska vi ut och pimpla drinkar på ett ställe med happy hour. En underbar sak med Paris, vartannat café har drinkar för 5 euro fram till 22.00. Lovely!

0 kommentarer

  • lameilleuse

    Oj… tiderna förändras. När jag bodde i Paris kostade en kaffe 10 franc och en crème knappt det dubbla…
    Det är bra att du flirtar. Jag känner ett antal singelkillar i Paris, men de är alldeles för gamla för dig tyvärr ;o)

  • Christine

    Jo, tiderna forandras. Tvivlar pa att man kan hitta en kaffe for 1 euro inne i centrala Paris. Nastan mer vart att ga till Starbuck's. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.