Weekend

I’m too old for this shit

 

Min helg gick snabbt som tusan, men det var troligtvis för att jag hade så himla kul under tiden. I lördags hade en kompis till mig födelsedagsfest och som jag skrev tidigare var temat ”I’m too old for this shit”. Vi snackar shotrace, magkorta tröjor och musik som borde begravts någon gång på 90-talet. Det var till och med en Harry Potter med på festen. Vid ett drog vi vidare ut till Moriskan där vi stannade till lite efter halv tre. Jag hade tydligen så kul att jag inte ens tänkte på att ta med mobilen som låg på Vans köksbänk.

 

Dagen efter började med brunch tillsammans med födelsedagsbruden och några andra trötta festdeltagare på Far i hatten. Vi konstaterade allihop att vi är far too old to party like that medan vi glupskt tryckte i oss varsin våffla. Just det där konstaterandet kommer med största sannolikhet vara glömt lagom till nästa helg.

Eftermiddagen och kvällen spenderades i Köpenhamn tillsammans med en kusin och en syster. Vi åt glass i en park, konstaterade att både jag och min syster har ett sjätte sinne och avslutade dagen med en riktigt god middag på Madklubben. 

 

Riktigt bra helg som ni hör! 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.