Weekend

Smaskiga diskussioner och magtröjor

 

Min arbetsvecka avslutades med ett intensivt gympass och jag var så stolt över mig själv att jag tog mig dit, trots att jag höll på att somna på tåget hem. Jag åkte hem bara för att snabbt duscha och göra mig i ordning, sedan mötte jag upp Van och Isabelle, två härliga tjejer som jag lärt känna ganska nyligen, för tapas och vin på La Roche. Vi pratade tillräckligt högt för att halva uteserveringen troligtvis kände sig tvungna att tjuvlyssna på våra ganska så smaskiga diskussioner och historier (gissa vad de handlade om). Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Innan vi cyklade hem så stannade vi förbi en snabbis på Moosehead, men alltså jag är inget fan av klientelet som hänger där. Samtidigt är Möllan väldigt ”kultursnobbigt” på vissa sätt. Det känns som att Malmö är uppdelat i två läger: Ralph Lauren-skjortorna och hipster-skäggen. Vad finns det för de som är mittemellan, som jag? Ungefär lika lite som det finns normala singelkillar i Malmö.

 

Förresten så har den ena av tjejerna fest ikväll med temat ”I’m too old for this shit”, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har ni några tips? Jag vill helst inte behöva köpa någonting som jag aldrig mer kommer använda, för både augusti och september kommer bli dyra månader med alla mina resor, haha. Jag kanske borde gå ner i förrådet och riva fram ett par hotpants eller en magtröja?

 

Jag har tagit det väldigt piano på morgonen och nu är jag i full gång med att tvätta. Sedan måste jag ut och jaga rätt på en födelsedagspresent till värdinnan. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.