Shopping

I’m never taking them off

 

Alltså, jag hittade mina drömjeans idag. Minns ni för sådär 15-20 år sedan när jeansen inte var superstretchiga och så tunna att man ser minsta cellulit, utan faktiskt hade ett lite styvare jeanstyg? Som formade sig efter rumpan och benen helt perfekt. Exakt så är mina nya favoritjeans. Att jag hittade dem på 50% rea gjorde bara det hela ännu bättre (för jag tyckte inte ordinariepris på 1300 DKK var särskilt lockande). De sitter som en smäck och är precis i den modellen jag gillar. Stuprör men inte snortighta. Jag vill typ aldrig ta dem av mig. Okej, det var typ mina sista pengar av lönen, men så himla värt det.

 

När Sofia hade hittat mig i provrummet på Filippa K inne i Magasin du Nord så gick vi och tog en fika. Vi hann avverka en kaffe, macka och status update på livet, resor, jobb, kärlek etc. Sedan gick vi en liten repa på stan innan vi skiljdes åt.

 

Nu ska jag rusa iväg (i mina nya jeans!) och möta Julia och Henry för middag på Dubbel Dubbel, och sedan ska vi till Malmö Brygghus där tydligen någon bar från Paris gästspelar. Vad spännande! Undrar vad det är för någon?

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.