Copenhagen

How I started off my weekend

 

Jag har haft ett ganska så skönt dygn uppe på Danmarks nordöstra kust. Vi var som sagt på kickoff med avdelningen på en herrgård som ligger i en fantastiskt fin miljö. Med snön blir det bara ännu finare. Vi skulle dessutom laga vår egen middag tillsammans med en Michelin-kock. Eller ok, jag måste erkänna att jag faktiskt inte kan ta år mig äran för matlagningen. Vi var på tok för många i köket så jag kände mig bara överflödig, en känsla som jag verkligen ogillar. Så till slut gick jag bara upp till några av de andra som också kände att det blev för mycket. Mark bara ”Christine skit i det, nu öppnar vi en flaska vin i stället”. Det är verkligen härliga människor jag jobbar med och jag tycker bara mer och mer om det ju bättre jag lär känna dem.

 

Några av oss sa det också att det är synd att vi inte träffas oftare utanför jobbet. Vare sig det är för en afterwork eller en rolig aktivitet som inte ordnats av företaget. Så det tycker jag ska bli ett mål för året. 

 

Vissa var nog tröttare än andra i morse, men jag var inte en av de med huvudvärk i alla fall. Det blev bara lite vin för mig i går kväll och jag gick och la mig strax efter kl 1. På morgonen åt vi frukost tillsammans och chefen höll ett litet tal och folk gav sin feedback på upplägget.

Nu sitter jag i bilen på väg tillbaka och när vi kommit till Köpenhamn ska jag möta upp min kompis Sofia. Det ser jag framemot för det var länge sen vi sågs. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.