C'est la vie

Company Kickoff

 

Jag sitter på tåget till Köpenhamn och är på väg till kontoret. Med mig har jag en liten resväska packad med nödvändigheter för att vara borta en natt. Min morgonrock tar ju upp typ halva väskan, som ni ser. Vi ska iväg på kickoff med jobbet i eftermiddag och bo en natt på en herrgård en timme norr om Köpenhamn. Jag hade glömt bort detta, men när min chef frågade om jag fortfarande ville följa med så tänkte jag att det ju faktiskt är ett perfekt sätt att ta igen tiden jag missat med mina kollegor nu den senaste månaden. Det blir en presentation av vår avdelningschef om det gångna året, ”hygge” med kollegorna och på kvällen middag och fest. Vi var ju iväg förra året också, men då skulle jag presentera helt ensam för första gången inför alla på avdelningen, plus att jag bara hade jobbat där några månader. Så jag kände mig både nervös och lite osäker. Denna gången blir det endast trevligheter och avkoppling. Det ska bli så trevligt! 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.