Vardagslyx

Min torsdagsförmiddag

 

Jag hade tänkt göra ett inlägg likt “Min dag i bilder”, men så kom jag på att jag faktiskt inte hade en särskilt spännande dag ändå, haha. Plus att kameran dog redan på förmiddagen. Så där gick den planen i stöpet. Så jag tar det en annan dag när jag faktiskt gör någonting roligt. 

 

Här är i alla fall lite bilder från min förmiddag den här torsdagen:

 

Jag gick upp tidigt på morgonen eftersom jag skulle äta frukost tillsammans med Sophia. Jag älskar min ljusslinga. Den får nog vara kvar tills morgonljuset kommer tidigare på morgonen. 

 

Det var alldeles dimmigt ute när jag hoppade på cykeln. 

 

Jag tycker så mycket om att äta frukost ute. Det känns som en superlyxig och bra start på dagen. I morse blev det på Koco Café. De har en frukostbuffé alla dagar i veckan, men jag kan rekommendera att gå dit på helgen då det är lite extra bra. 

 

Den här snyggingen kom vankandes med sin bebismage och nyklippta fina frisyr. Där satt vi länge och pratade om allt möjligt medan solen tittade fram bakom hustaken.

 

Sophia skulle hem och tvätta, och själv hade jag ett par ärenden att göra. Jag skulle bland annat till skräddaren och lägga upp två par jeans.

 

Blå himmel. Det finns inte mycket annat som gör mig så glad som när solen skiner. Det gör alla dagar tio gånger bättre.

 

Vattendykarna testade isen på kanalen. Det märks att man bor i en liten stad när detta är det mest spännande som hänt på hela veckan, haha. 

 

Sista bilden innan batteriet på kameran dog och jag cyklade hemåt. Här i ett provrum på H&M. Jag lämnade tillbaka ett par byxor (jag ångrade mig Madde, haha) och bytte ett par bikinitrosor. Inte för att jag vet när jag ska använda en bikini de närmsta månaderna, men det kommer väl säkert något tillfälle. Den var zebrarandig och jag kunde inte låta bli. Kanske en bra anledning att åka på Spa? 

Och ja, jag har tröjan från Hope på mig. Åh vilket bra köp den var. Så HIMLA värd de 1100 kronorna. Jeansen är från GAP och köpta i Paris, boots från H&M och halsband från & Other Stories.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *