I’m gonna run to you


Var tusan är min iPod någonstans?! Det hade ju gått fasen så mycket lättare att springa med peppande musik.

Nu börjar vädret bli bättre här i Paris igen. Graderna har stigit, blåsten har lättat och solen börjar titta fram bakom de mörka molnen. Nu hoppas vi på en fin helg tycker jag! Jag saknar att sitta på uteserveringarna med en kopp kaffe i handen och solstrålar som värmer kinderna.

Jag var precis ute och sprang en runda. Det var riktigt skönt och jag tror att jag ska försöka springa 3 gånger per vecka nu när jag ändå är ledig. Jag har ju inte så många ursäkter att inte göra det, haha!
Men trots allt så är inte jogging ett av mina favoritsaker att pyssla med, så jag brukar bara springa sådär 2-2,5 km. Men det är kanske bättre att springa 2 km 3 gånger i veckan än 5 km en gång i veckan. Eller?

Nu ska jag duscha och sen ut och njuta av fredagseftermiddagen och kvällen!

0 reaktioner på ”I’m gonna run to you”

  1. Vad skönt med en jogging-runda 😊 Ska köpa mig ett par nya skor å sen ska jag ge mig ut i spåret.
    Hoppas att du får en skön helg med en massa sol& värme, här hemma har de lovat regn-regn-regn hela helgen 😟 Nåja det får bli mys inomhus.

    Kram Kram!!

  2. Va härligt att vädret börjar bli bättre. Uteserveringar är så mysiga 😊
    Skönt med springturer, det är bättre att ta sig ut lite än ingenting. Så brukar iallafall jag tänka för att peppa mig själv när jag inte orkar springa så långt haha. Men 2-2,5 km 3 ggr i veckan är ju en riktigt bra början.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen