C'est la vie

Vacance


13 tickets to good free food! 😉

Inatt sov jag 9 timmar. Så himla skönt och en bra start på helgen. Vilken är helt oplanerad. Haha, jag har blivit ganska fransk vad gäller sådant! Jag orkar aldrig planera i förväg utan kommer det upp något så kommer det upp något. Nu är jag föresten ledig i 2 veckor eftersom A & P åkt till Japan. Först tänkte jag hitta något extrajobb men kom på att detta kanske är sista månaden i Paris på länge, så det är lika bra att njuta. Dessutom har jag tillräckligt med pengar för att klara mig. Trist bara att typ alla är bortresta, har familj och vänner på besök, jobbar eller är sjuka. Det blir nog en lugn helg misstänker jag.
Jag hade ju hoppats på att min familj ville komma och hälsa på med nu när jag är ledig så länge, men det blev tydligen inte så. Ännu mer trist.

Fast ikväll ska jag iafl till Svenska Institutet med Natalie och Anna för någon filmvisning. Efteråt blir det nog middag och någon drink. Det ska bli trevligt.

I morse åkte Christophe på semester. Han ska på kryssning i medelhavet och kommer vara borta i hela 13 dagar. Usch och fy jag kommer sakna honom en massa :-/ För att inte prata om att jag är avis som fan, jag vill också sola och bada! Fast jag unnar verkligen honom det för han har jobbat så mycket sista tiden, han behöver koppla av. Och när han kommer tillbaka är vi långlediga tillsammans. Kanske (hoppas!) blir det en helg bort från stan då. Versaille har vi också sagt att vi ska åka till. Jag har konstigt nog inte varit där ännu!

Han gav mig resten av hans lunchcheckar föresten, så nu kan jag gå ut och äta utan att det kostar något, hihi. Gulligt va? Jag kommer tänka på honom varje gång jag tar upp den ur väskan…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.