C'est la vie

If only

 

Bild från i söndags, on the french countryside.

 

Idag kom värmen och det fina vädret tillbaka. Det var rikitgt skönt när jag var ute på lunchen och köpte mat. Då önskade jag verkligen att jag kunde ta ledigt resten av dagen och ligga i en park. Eller åka ut på landet och sitta i en solstol hela dagen. I stället satt jag inne och krånglade med fakturor. Roligare kan man ha det!

 

Hela kvällen har jag försökt göra en bra musiklista med blandade svenska och franska artister. Jag ska göra en musiktävling på fredag på midsommarfesten jag ordnar på jobbet. Visste ni att Dr Alban var jättekänd här för 10 år (eller när han nu hade sin enda hit..) sedan? Jag som skakat hand med honom och allt. Haha!

 

Nej om man skulle ta och sova? Min sköna säng kallar på mig.

 

Christiiiine, kom och lägg dig här…

 

Sov så sött mina fina bloggläsare!

 

 
0

0 kommentarer

  • Lisa

    Tror nog att det var mer an 10 ar sen… Har inget minne av nan Dr Alban hit under mina ar i Paris. Det hade jag helt klart kommit ihag! 😉 Hoppas solen och varmen stannar, nasta vecka kommer jag med min lilla terrorist. Alltid lattare om det ar sol och varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.