France vs Sweden

C’était le but

Bild från google. 

 

Herregud vilken stämning det var igår på sportbaren där vi såg Sverige slå Frankrike med 2-0. Det var galet mycket folk! Alla skrek när de två målen gjordes. Zlatan bevisade ännu en gång vilken grym spelare han är, men jag tycker alla spelare i landslaget gjorde rikitgt bra ifrån sig. Frankrike spelade inte bra alls och fransmännen verkade skämmas efteråt. Såklart känns det bittert att vi åkt ut men det viktigaste var att vi slog de kaxiga frassarna, hehe.

 

Nog om fotboll. Nu ska jag åka hemåt och hoppas på att inte vara vrålhungrig när jag kommer innanför dörren. Min ambition är att springa en runda i parken ikväll. Jag behöver verkligen det.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.