C'est la vie

I Wish

 

 

Just nu skulle jag inte ha någonting emot att sova ett par timmar till, äta goda pannkakor från igår till frukost och spendera dagen i parken med en bra bok. Tyvärr är det måndag och det betyder jobb. Jag hoppas denna dagen går fort för jag är riktigt trött.

 

 

0 kommentarer

 • Jenny

  Ja måndagar är svåra att hantera sådär vid sexhugget när man måste upp. Som tur är är det ju ljust nuförtiden. Det hjälper mig jättemycket. Hoppas dagen går så fort som du önskar!

 • Madeleine

  Jag är ledig idag! Dock så jobbade jag hela helgen så det är inte mer än rätt. Men det är ändå härligt med ledig måndag, det är något otrevligt över måndagar:) Kram

 • riana

  hejsan! jag är så glad att ha hittat till din blogg, så trevligt och rolig! 😊 en fråga, vet du om bussarna in till stan från orly-flygplatsen går efter midnatt? rer-tågen går ju inte efter kl 23… tack för svar!

 • Christine&Paris

  Tack, kul at höra! Orlybus går fram till 00.30 på fredagar och lördagar, samt innan helgdagar. Stannar på Denfert-Rochereau. Annars har du Les Cars, Air France bussar och då går den sista 23.40 från Orly. Stannar på Etoile. Skulle rekommendera den senare men vet ju inte var du ska bo i Paris. Taxi kostar runt 30 euro så kan ju vara värt det om du kommer sent 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.