Fun stuff

Mambo italiano

 

 

Igår mötte jag upp med Francis för en spontan apéro på La Perle. Efter ett glas där drog vi vidare för att möta upp några vänner till honom som skulle äta middag på en italiensk restaurang. Jag älskar ju italienskt men hade tyvärr ätit en minihamburgare på La Perle eftersom jag var så hungrig, vilket jag ångrade sen. Hur som helst var det så kul för en japanska i gänget visade sig ha bott i Sverige i 10 år, bl a i Malmö bara en liten bit från mina hoods. Vad är oddsen? De övriga var bl a en italienska som nytt köpt lägenhet i området jag bor i och amerikanska som jobbat på Wall Street i 7 år men tröttnade, reste runt i ett år och nu studerar vinkultur i Paris. Jag tänkte direkt på filmen med Julia Roberts, hon fattade kopplingen, haha! Riktigt trevliga människor överlag. Riktigt rolig kväll. Sådär spontant. Jag gillar det!

 

Det blev inga bilder dock. Jag känner mig lite dum om jag drar fram kameran bland människor jag inte känner. Man får känna av läget liksom.

 

 

 

0 kommentarer

  • annelie berg

    Världen är bra liten ibland! När jag flyttade till Malta så träffade jag ett gäng härliga människor som än i dag är bland mina närmsta vänner, det visade sej att dom har varit i min lilla hemby utanför Ockelbo när dom körde vilse. Hur stor är chansen lixom! Men en riktigt bra conversation-starter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.