Things I like

Under the influence

 

 

Igår hade jag en riktigt trevlig och mysig kväll. Först träffade jag Natalie för en lång afterwork. Så himla mysigt att avsluta arbetsveckan på det sättet. Efter det åkte jag en sväng till H&M på Champs Elysées för att jag skulle byta en topp, vilket slutade med att jag spontanköpte en annan topp och en skjorta. Kan det ha varit de två mojitona som gjorde mig lite omdömeslös? Sedan mötte jag upp med C som varit och träffat några killkompisar. Det blev sushi till sen middag och sedan kollade vi på Twilight 5. Det var faktiskt hans förslag, haha! Den var ju helt okej men lite töntig och överdriven på vissa ställen. Och varför en datorbebis? Jag tycker 1:an och 2:an är bättre.

 

Nu håller vi på att lördagsstäda. Tänkte återgå till det innan klockan blir för mycket. Jag måste dessutom städa min garderob. Det är katastrof där! Det är förresten kallt här igen. Bara typ 8 grader just nu. Fan meh!

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Twilight 5? Som i filmerna om vampyrerna? Finns det så många? Eller är jag "helt ute och cyklar"..??! Fortsatt trevlig helg!!! Kram

  • Jenny

    Haha, jag såg den men min syrra. Jag undrar också över datorbebben. Jag och min syrra kunde inte riktigt ta det seriöst, och dessutom hade hon inte sett något innan så jag var tvungen att recapa allt på två minuter under reklamen innan. Då skämtade vi om att "tänk om det blir dett Sunset Beach-slut och de vaknar upp och drömt allt"… Eh….. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.