Music & Culture

Don’t wake me up before I’m woken up

 

 

Jag är ingen morgonmänniska när jag inte får vakna av mig själv, utvilad. Innan jag vaknat till och fått i mig min frukost tycker jag inte om att prata. Går någonting fel kan det förstöra mitt humör hela morgonen. Jag vill göra mig ordning i lugn och ro. Lyssna på lugn musik eller titta på någonting på TV:n (här ser jag sällan på TV men så fort jag kommer till Sverige sitter jag i mammas vardagsrum och tittar på nyhetsmorgon eller någon såpopera som går på repeat på TV3 medan jag äter en lång frukost).

 

Christophe är oftast tvärtom. Det ska dansas, sjungas, skämtas, frågas frågor som jag inte orkar tänka ut svaret på, spelas partymusik som ger mig stressande hjärtklappning etc etc.

 

Vissa dagar är det en humörhöjare, andra dagar ett irritationsmoment.

 

Appropå musik… Den här låten är jag helt besatt av just nu. Pink är en riktigt grym artist enligt min åsikt. Hon är en av få moderna kvinnliga artister som faktiskt både har en fantastisk röst och kan skriva fina låttexter. Hon är lite som Christina Aguilera tycker jag. Gömmer sin talang med halvtaskiga up-tempo-låtar men briljerar i ballader.

 

Dessutom är den extra bra som duett med sångaren i Fun. Perfekt morgonmys-musik, för de som är som jag.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.