Shopping

I got stripes, stripes around my shoulders

 

 

I Paris är det lite mer formellt än i Sverige när man jobbar på kontor. Många franska företag har dresscode på arbetsplatsen och Christophe går i kostym 4 dagar i veckan (ja utom en dag, casual friday ni vet). De som känner mig vet att min stil är allt annat än klassisk och formell-fransk. Varje gång jag ska på en intervju eller behöver klä mig i skjorta får jag panik. Jag har inga vanliga skjortor vilket gör att jag får ta någonting som jag inte känner mig bekväm i vilket inte direkt höjer självförtroendet. Christophe tycker att jag ska investera i ”kontors-plagg”, vilket jag än så länge inte känt mig lockad av.

 

Idag hittade jag däremot den perfekta blårandiga skjortan på Mangos rea. Jag betalade 15 euro och kvaliteten verkar bra så jag känner mig ganska nöjd med mitt köp. Nu hoppas jag bara att den passar för jag orkade aldrig prova den. Tur att de flesta butiker i Paris erbjuder öppet köp även på rea-plaggen…

 

 
0

0 kommentarer

  • Ida

    Jag vet att du skrivit om det förut men kan inte riktig hitta inlägget eller komma ihåg när. Men jag och min vän planerar att åka på en liten femdagarstrip i augusti, men kan inte bestämma oss för om vi ska till Paris eller London. Kan du säga lite snabbt bara hur det är i Paris i augusti generellt? Min vän är dessutom lite känslig mot värme och gillar inte att åka till varma ställen som typ Grekland osv. Tack på förhand! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.