C'est la vie

Wednesday Afternoon

 

Förmiddagsfika vid St Paul tidigare idag. Kan ha varit det godaste kaffet jag druckit någonsin på Starbucks i Paris  Helt perfekt var den.

 

Just nu sitter jag på biblioteket Bulac som ligger i sydöstra Paris. Carole skulle hit på eftermiddagen och jag följde med eftersom det är lättare att koncentrera sig på det man måste göra när man inte sitter hemma och ”jobbar”. Det blir inte lika effektivt när det finns saker som distraherar hela tiden. Ni vet, man får plötsligt för sig att det är roligt att diska eller tvätta fönster. Jag fick förresten nyss ett lovande mail, någonting att se fram emot nästa vecka. Kanske är det min vändpunkt. Ni håller tummarna för mig väl?

 

Nu ska jag försöka få ordning på min inbox. Jag har förstått att man kan lägga mailen i olika mappar men har skjutit upp på det. Nu måste jag göra någonting så jag faktiskt har lite koll på läget.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.