C'est la vie

How I start my mornings

 

 

Jag började min morgon med att springa runt i lägenheten och leta efter mina hörlurar. Till slut hittade jag dem i sängen (?). Detta är inget undantag. Det är så jag fungerar på morgonen. Totalt kaos och sista-minuten-stress. Efter det gick min morgon utför och jag har haft allt annat än en bra start på dagen. 

 

Hur som helst. Det är fredag och efter två dagar sjuk hemma är det skönt att vara tillbaka på kontoret och träffa kollegorna igen. Dessutom hade de god frukt och pannkakor till frukost nere i matsalen. Jag har köpt med lite franska godsaker till mina kollegor som jag ska bjuda på efter lunchen, nämligen Financiers. Eftersom de är riktiga kakmonster tror jag att de kommer gilla dem.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.